Rakennus- ja saneeraustyöt laadukkaasti ammattitaidolla!
 

REFERENSSIT

Tässä voit tutustua  tekemiimme töihin. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme toteuttaa sinunkin rakennusprojektisi.

 

 Toimitilojen täydellinen remontti  Malmilla 2023

  • Kiinteistön käyttötarkoituksen muuttaminen autokorjaamosta autoliikkeeksi.

Taloyhtiön saunaosastojen täysin saneeraus Martinlaaksossa 2023

Rakennus- , laatoitus.- ja maalaustyöt:

  • Lattia kaatojen kunnostus, pesutila seinien rappaus ja tasoitus, seinä ja katto eristeiden asennus,  koolaukset ja panelointi, lauteiden rakentaminen, eteseissä seinien  maalaus, putkien kotelointi, seinien ja lattian vesieristykset ja laatoitukset,

Täydellinen huoneistoremontti Hietalahdessa vuonna 2023

Rakennus-, laatoitus-, maalaus-, putki- ja sähkötyöt:

  • Vanhan purkutyöt sekä uuden kylpyhuoneen rakentaminen. Koko asunnon pintojen saneeraus, ovien kunnostus ja uusien oviaukkojen tekeminen, sähköjärjestelmän uusiminen ja putkistojen vaihto.


 

Taloyhtiön saunaosaston täydellinen saneeraus Viikissä vuonna 2022

Rakennus-, laatoitus-, maalaus-, putki- ja sähkötyöt:

  • Vanhan purku, lattian avaus, lattiavalu ja kaltevuuksien korjaus, pesutilojen seinien rappaus ja tasoitus, seinien ja kattojen eristeiden uusiminen, koolaustyöt ja verhouksen asennus, laudekokonaisuuden rakentaminen, pukuhuoneiden seinien ja kattojen maalaus, tehosteseinien koolaustyöt ja verhouksen asennus, putkien koteloiminen, seinien ja lattioiden vesieristys ja laatoitus, lattialämmityksen asennus, kiukaan vaihto, valaistuksen uusiminen, uuden sähkökeskuksen asennus, patterien ja putkien vaihtaminen, lattiakaivojen vaihtaminen, vesikalusteiden asennus.


Täydellinen huoneistoremontti Kivimäessä 2022

Sijoitusasunnon huolellinen remontti putkiremontin jälkeen:

  • Seinien ja kattojen kittaus ja maalaus, ovien ja pattereiden maalaus, lattian pinnan vaihto (vinyyli), jalkalistojen asennus, keittiön kaapistojen asennus, tehosteseinän rakentaminen paneeleista, huoneen ja vaatehuoneen kalusteiden asennus, liukuovien asennus, sähköjohtojen uusiminen koko asunnossa, putkityöt keittiössä.Asunnon täydellinen remontti Kulosaaressa2020

Rakennus,- maalaus-,tapetointi- ja sähkötyöt:

  • Seinien ja kattopintojen maalaukset, seinien tapetointi, kaikkien ovien vaihto, vanhojen parkettilattioiden hionta ja lakkaus, listoitukset, patterisuojien rakentaminen ja asennus, valaistuksen ja sähköpistorasioiden vaihto jne.