Rakennus- ja saneeraustyöt laadukkaasti ammattitaidolla!
 

Kylpyhuoneenremontti

Haaveiletko kylpyhuoneesta, joka ei ole vain käytännöllinen, vaan myös esteettisesti miellyttävä? Arecon Rakennus Oy toteuttaa unelmasi. Kauttamme saat täydellisen kylpyhuoneremontin palvelun - poistetuista laatoista uuteen saumaukseen.
*Vanhan aseman purkaminen*
Remontti alkaa vanhan huoneen huolellisella purkamisella. Puramme vanhat rakenteet, huonekalut ja laatat varmistaen, että työt suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti, minimoiden häiriöt muulle asunnolle.
*Kosteusvaurioiden korjaaminen*
Kosteusvauriot ovat yleisiä vanhoissa kylpyhuoneissa. Arecon Rakennus Oy:ssä korjaamme kaikki kylpyhuoneesi seinien ja lattioiden kosteusvauriot ennen remontin aloittamista. Näin varmistetaan tilan kunto ja remontin pitkäikäisyys.
*Uuden huoneratkaisun suunnittelu*
Rakennamme täydellisen kylpyhuoneen kanssasi. Oli visiosi mikä tahansa, suunnittelemme ja toteutamme moderneja ja toimivia ratkaisuja – kiinnittäen huomiota kaikkiin yksityiskohtiin.
*Valitse laadukkaat materiaalit*
Valitsimme vain parhaat materiaalit, jotka varmistavat huoneen kestävyyden ja kauneuden. Laadukkaat laatat, modernit kalusteet ja ammattimainen asennustyö luovat viihtyisän kokonaisuuden, joka kestää.
*Ammattimainen asennustyö*
Arecon Rakennus Oy:n ammattilaisilla on vuosien kokemus ja heidän kädenjäljensä näkyy erinomaisesti. Asennamme laatat, huonekalut ja tarvikkeet huolellisesti ja tarkasti varmistaen siistin ja viimeistellyn vaikutelman.
*työn laatutakuu*
Lupaamme, että lopputulos on juuri sellainen kuin olemme yhdessä suunnitelleet. Korkeat laatustandardimme ja kattava lähestymistapamme takaavat, että olet tyytyväinen uuteen kylpyhuoneeseesi.
On aika muuttaa vanha kylpyhuone unelmiesi todeksi. Ota yhteyttä Arecon Rakennus Oy:öön ja aloitetaan muutos jo tänään!

 Hyvin rakennettu kylpyhuone

Hyvin rakennetussa kylpyhuoneessa yhdistyvät toimivuus, turvallisuus, kestävyys ja esteettiset ominaisuudet. Seuraavassa on muutamia tärkeitä näkökohtia, jotka on otettava huomioon kylpyhuonetta rakentaessa tai kunnostettaessa:
1. Vedeneristys: Kylpyhuoneessa on korkea kosteustaso, joten on välttämätöntä käyttää vedenpitäviä materiaaleja ja varmistaa asianmukainen vedeneristys vuotojen ja homeen estämiseksi.
2. Tuuletus: Hyvä ilmanvaihto on kriittinen kosteuden ja homeen kasvun estämiseksi. Riittävä ilmanvaihto voidaan saavuttaa asianmukaisella poistojärjestelmällä tai ikkunoilla.
3. Turvallisuus: Liukumattomat lattiat, riittävä valaistus ja kaiteiden asennus ovat tärkeitä turvallisuuden takaamiseksi.
4. Käytännön materiaalit: Kylpyhuone tulee rakentaa materiaaleista, jotka kestävät hyvin vettä ja ovat helposti puhdistettavia, kuten keraamiset laatat tai kivi.
5. Säilytystila: Riittävä säilytystila on välttämätön, jotta kylpyhuone ei ole sotkuinen ja jokapäiväiset kylpytuotteet ovat asianmukaisesti järjestettyjä.
6. Valaistus: Hyvä valaistus on tärkeää sekä käytännöllisesti että esteettisesti. Yleisvalaistuksen tulee olla riittävän kirkas, ja siihen voidaan asentaa myös tarkennettuja valoja.
7. Ergonomia: Kaikkien kylpyhuoneen osien, mukaan lukien kylpyamme, suihku, wc ja pesuallas, tulee olla mukavia käyttää ja sijoitettava optimaalisesti.
8. Tyyli ja muotoilu: Kylpyhuoneen esteettisen ulkonäön tulee vastata talon yleistä tyyliä ja omistajien mieltymyksiä.
9. Energiatehokkuus: Vettä ja energiaa säästävät laitteet, kuten matalavirtauskäymälät, energiatehokas valaistus ja vesitehokkaat hanat, voivat säästää huomattavia summia pitkällä aikavälillä.
10. Laadukas rakentaminen: Oikein toteutetut rakennustyöt voivat pidentää kylpyhuoneen käyttöikää ja vähentää myöhempiä korjauskustannuksia.
Kaiken kaikkiaan kylpyhuoneen tulee olla paikka, joka ei ole vain visuaalisesti miellyttävä, vaan myös käytännöllinen ja turvallinen. Materiaalia ja ulkoasua valittaessa kannattaa miettiä sekä nykyisiä että tulevia tarpeita, esimerkiksi liikkumisvaikeuksista kärsivien tarpeita tai uudelleenkäytettävyyttä.