Rakennus- ja saneeraustyöt laadukkaasti ammattitaidolla!
 

Saunaremontti

Unelmiesi sauna alkaa täältä – Arecon Rakennus Oy toteuttaa!
Sauna on suomalaisille enemmän kuin pelkkä tila – se on paikka rentoutumiselle, perinteille ja puhdistautumiselle. Me Arecon Rakennus Oy:ssä kunnioitamme sauna-kulttuurin syvää merkitystä ja tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluja saunanne uudistamiseksi.
Prosessimme alkaa vanhan saunan huolellisella purkamisella: poistamme vanhat rakenteet ja materiaalit turvallisesti ja tehokkaasti, jättäen puhtaan pohjan uudelle alulle. Sitten, käyttäen vain parhaita, kestävämpiä materiaaleja ja viimeisimpiä tekniikoita, rakennamme saunanne alusta alkaen – juuri sellaiseksi kuin unelmoitte.
Palvelumme kattaa koko prosessin, mukaan lukien:
- Räätälöity suunnittelu: Otamme huomioon toiveenne ja tarpeenne, suunnitellen tilan, joka kuvastaa omaa tyylitajuanne ja toiminnallisuutenne.
- Laadukkaat materiaalit: Valitsemme vain korkealaatuisia puulajeja ja muita materiaaleja, jotka takaavat saunanne kestävyyden ja kauneuden jokaisessa löylyssä.
- Ammattimainen asennus: Meidän kokeneet ammattilaisemme takaavat sen, että jokainen kiuaskivi asetetaan paikalleen precision kanssa, ja lauteet ovat sekä mukavat että turvalliset.
- Huolellinen viimeistely: Varmistamme, että jokainen yksityiskohta on viimeistelty korkeimpien standardien mukaisesti, jotta saunakokemuksenne olisi aina täydellinen.
- Kestävä ja turvallinen rakenne: Takaamme, että uusi saunanne täyttää kaikki turvallisuusmääräykset ja palvelumme jälki on pitkäikäistä.
Saunan remontti voi olla suuri hanke, mutta teidän ei tarvitse huolehtia työn laadusta kun valitsette Arecon Rakennus Oy:n. Tehkää vanhasta saunastanne entistä ehommaksi ja nauttikaa löylyistä vuosikymmeniä.
Ottakaa yhteyttä ja kerrotaan lisää, kuinka voimme muuttaa saunanne toiveidenne mukaiseksi keitaaksi.


Hyvin rakennettu sauna

Hyvin rakennettu sauna on yleensä valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, kuten puusta ja laadukkaasta eristeestä. Hyvin suunnitellussa saunassa on myös oikea ilmanvaihto ja sijainti, jotta se toimii tehokkaasti ja tarjoaa miellyttävän saunomiskokemuksen. Lisäksi, hyvä saunarakennus huomioi turvallisuuden ja energiatehokkuuden.


Saunan tyyppejä ja tyylejä

Saunamaailmassa on valittavana monia eri tyyppejä ja tyylejä. Joitakin yleisiä saunatyyppejä ovat:

1. Suomalainen sauna: Tämä on yleisin ja tunnetuin saunatyyppi. Suomalainen sauna on yleensä puurakenne, jossa kattila lämmittää saunaa ja heittää vettä kuumien kivien päälle, jolloin höyrylle syntyy tyypillinen höyry.
2. Infrapunasauna: Infrapunasaunat toimivat infrapunasäteilyllä, joka lämmittää suoraan kehoa, ei ilmaa. Tämäntyyppinen sauna ei vaadi kiukaa tai vettä, mutta lämpenee nopeasti ja sopii niille, joille korkea lämpötila voi olla vaikeaa.
3. Höyrysauna tai turkoosi sauna: Nämä saunat käyttävät korkeampaa kosteutta ja alhaisempaa lämpötilaa kuin perinteisessä suomalaisessa saunassa. Höyryhuoneissa suihkutetaan vettä ja eteerisiä öljyjä rentouttavan, kostean ympäristön luomiseksi.
4. Bohhia-sauna: Tämäntyyppinen sauna on peräisin Japanista ja on erityisen suosittu kylpylöissä. Se on tila, jossa ihmiset voivat rentoutua alhaisemmalla lämpötilalla, lempeällä valolla ja äänillä.
Näiden lisäksi tarjolla on myös useita muita moderneja saunatyyppejä, joista osa on saanut inspiraationsa perinteisistä saunoista, mutta käyttää innovatiivisia ratkaisuja. Lopullinen valinta riippuu mieltymyksistäsi, tarpeistasi ja saunakokemuksestasi, jonka haluat saavuttaa.