Rakennus- ja saneeraustyöt laadukkaasti ammattitaidolla!
 

Palvelut taloyhtiöille.

Kerrostalossa eletään tiiviisti yhteisössä, jossa asukkaat liikkuvat ja elävät aktiivisesti päivittäin. Yhteiset tilat, kuten porraskäytävät, oleskelualueet ja pesutuvat, kokevatkin runsaasti kulutusta. Säännöllinen päivitys ja huolto ovatkin välttämättömiä, jotta nämä tilat pysyvät viihtyisänä ja toimintakykyisenä kaikille asukkaille.
Taloyhtiön tilojen kunnostus ja huolto eivät ole vain estetiikan päivittämistä. Ne ovat investointi asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon. On tärkeää, että kotiin saapuminen on joka kerta miellyttävä kokemus ja että kaikki yhteiset tilat vastaavat nykyaikaisia tarpeita ja asukkaiden odotuksia toiminnallisuudessaan.
Arecon Rakennus Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat palvelut taloyhtiöille, jotka haluavat päivittää tai kunnostaa rakennustensa yhteisiä tiloja. Palvelumme sisältävät kaiken pienistä pintaremonteista koko tilojen perusteelliseen uusimiseen, aina suunnittelusta toteutukseen. Otamme aina huomioon niin asukkaiden toiveet kuin tilojen tekniset vaatimukset, varmistaen, että lopputulos on kestävä, kaunis ja toimiva.
Olipa kyseessä sitten kerrostalon saunan lauteiden uusiminen tai valaistuksen päivittäminen nykyaikaisemmaksi, Arecon on valmiina auttamaan taloyhtiötänne löytämään parhaat ratkaisut. Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous ja teemme yhteistyössä unelmienne yhteisten tilojen kunnostuksen totta.